Vacature: INSTALLATEUR met oog voor brandveiligheid - BCO Skip to main content
BCO Oss controles
Terug

Vacature: INSTALLATEUR met oog voor brandveiligheid

BCO is specialist op het gebied van brandveiligheid en noodverlichting. BCO zorgt ervoor dat bij brand alle hulpmiddelen in orde zijn en onderzoeken meteen of noodverlichting en keerkleppen ook nog goed werken. BCO Brandpreventie is samen met zusterbedrijf Gijsen Advies onderdeel van Sansidor, een netwerk van professionele bedrijven die actief zijn op het gebied van water, lucht, infectiepreventie, asbest en gebouwinspecties. BCO wil een talent toevoegen aan haar team, een breed inzetbare installateur met groot gevoel voor serviceverlening.

Je bent dagelijks op pad om onze klanten te bezoeken, vaak met een verschillende pet op. Maar met jouw technische achtergrond weet je altijd precies wat je moet doen. De ene dag voer je technische aanpassingen uit die zijn voortgekomen uit risico- inventarisaties. Dit kunnen kleine installatieaanpassingen zijn of het controleren van keerkleppen. De volgende dag ga je op pad voor het preventief en correctief onderhoud aan kleine blusmiddelen en noodverlichting. Het is altijd belangrijk werk want jij zorgt ervoor dat gebouweigenaren een veilige woon- en werkomgeving kunnen garanderen. Onze opdrachtgevers vind je veel in de zorgsector, maar gemeentes en onderwijsinstellingen behoren ook tot onze klantenkring. Je rapportages verwerk je ter plaatse op de iPad die door ons ter beschikking wordt gesteld.

Een mooie kans voor een ervaren installateur die wil ontwikkelen en breder ingezet wil worden. Of voor iemand dit het vak van REOB monteur wil leren. Wij zorgen ervoor dat je intern wordt opgeleid en dat je de benodigde certificaten behaalt. Je komt te werken in een enthousiast team. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat voor de klant. We bieden je een prima marktconform salaris en volgen de CAO Klein Metaal.

Droomkandidaat

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent communicatief vaardig. Je kan zelfstandig en alleen werken. We gunnen je veel vrijheid in je werkzaamheden, maar de klus moet wel af! Daarom heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Natuurlijk beschik je over een rijbewijs want je krijg een kleine bestelbus tot je beschikking. De werkzaamheden vinden plaats in o.a. Brabant, Limburg en Gelderland (althans voornamelijk) maar je bent woonachtig op goed aanrijdbare afstand van Oss, want dat is je kantoor. Je bent flexibel, want we zijn erg klantgericht en dat vraagt soms om een extra stapje, even iets eerder beginnen of later eindigen.

Werken bij BCO doe je met plezier! We zijn een leuk en enthousiast team die naast hard werken ook houden van Brabantse gezelligheid!

Nieuwsgierig & geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Irene Holleman, Personeelsmanager bij Sansidor
ih@sansidor.nl
06-50401086

BCO Brandpreventie
Mark Ruijs, Directeur
0412-649120