Skip to main content
Noodverlichting controle door BCO Oss
Terug

Vacature: Monteur kleine blusmiddelen en drinkwaterinstallaties

Bij ons weet een monteur nooit hoe de werkdag verloopt en dat is wat het werk zo aantrekkelijk maakt. Het ene moment werk je in een zorgcentrum en later op de dag rijd je in je goed uitgeruste bedrijfsbus naar een gevangenis of een hotel om de veiligheid van de gebouwen op orde te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan keerkleppen en blusmiddelen. Daarnaast verricht je temperatuurmetingen. Het mooie is: het werk vindt altijd binnen plaats, dus werken in de regen of slecht weer is er bij ons niet bij.

Over Gijsen BCO

Wij zijn specialist op het gebied van brandveiligheid en noodverlichting. Daarnaast houden we ons bezig met legionellabeheer. Een breed dienstenpakket zorgt ervoor dat jij je nooit verveelt. We zijn laagdrempelig en betrouwbaar, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij zoeken een monteur die deze instelling ook heeft. Werken bij GijsenBCO doe je met plezier. Wij zijn een leuk en enthousiast team dat naast hard werken ook houdt van de Brabantse gezelligheid.

Dit ga je doen als monteur kleine blusmiddelen en drinkwaterinstallaties

Bij de klant op locatie zorg je voor jaarlijkse inspecties, zodat de installaties veilig en goed blijven werken. We houden ons niet alleen bezig met onderhoudswerkzaamheden. Als organisatie hebben wij ook een adviserende rol naar onze klanten. Daarom hoort de klant informeren en adviseren ook bij jouw werk. Met jouw klantgerichte aanpak vind jij dit juist leuk om te doen. Verder zijn je taken:

 • Je voert zelfstandige (elektrotechnische) inspecties uit aan blusmiddelen, keerkleppen en noodverlichting
 • Adviseren over eventuele gesignaleerde afwijkingen en hier acties aan verbinden
 • Rapporteren. Op de tablet voer je nauwkeurig in wat er speelt bij de klant en wat er is gedaan, zodat hier weer vervolgacties aan gekoppeld kunnen worden

Dit krijg je als monteur kleine blusmiddelen en drinkwaterinstallaties

 • Een goed salaris conform de CAO Metaal en Techniek
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
 • Bedrijfsbus, tablet en telefoon van de zaak
 • Goede pensioenregeling
 • Doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Dit breng je mee als monteur kleine blusmiddelen en brandmeldinstallaties

Afhankelijk van jouw kennis en kunde begeleiden wij je in je werk. Wanneer je ervaren bent, kun je snel zelfstandig op pad en als je meer begeleiding nodig hebt dan maken wij daar tijd voor vrij. Doorgroeimogelijkheden zijn hier zeker. Wanneer wij jou op meerdere inspecties kunnen inzetten, dan word je daar ook voor beloond. Jij bent iemand die in de breedte wil doorgroeien.

 • Mbo-opleiding richting installatietechniek, elektrotechniek of een andere passende richting
 • De ideale kandidaat heeft voor ons een REOB-certificaat en elektrotechnische kennis. Als je dit niet hebt, dan kunnen wij je hiervoor opleiden. Als de basiskennis maar aanwezig is.
 • Communicatief vaardig, want jij bent ons aanspreekpunt voor klanten
 • In het bezit van rijbewijs B

Nieuwsgierig & geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Irene Holleman, Personeelsmanager bij Sansidor
ih@sansidor.nl
06-50401086

BCO Brandpreventie
Mark Ruijs, Directeur
0412-649120