Vacature: MONTEUR kleine blusmiddelen en noodverlichting - BCO Skip to main content
Noodverlichting controle door BCO Oss
Terug

Vacature: MONTEUR kleine blusmiddelen en noodverlichting

BCO Brandpreventie is specialist op het gebied van brandveiligheid en noodverlichting. BCO zorgt ervoor dat bij brand alle hulpmiddelen in orde zijn en onderzoeken meteen of noodverlichting en keerkleppen ook nog goed werken. BCO Brandpreventie is samen met zusterbedrijf Gijsen Advies onderdeel van Sansidor, een netwerk van professionele bedrijven die actief zijn op het gebied van water, lucht, infectiepreventie, asbest en gebouwinspecties. BCO wil een talent toevoegen aan haar team, een klantgerichte monteur met oog voor veiligheid.

Je bezoekt onze klanten voor het preventief en correctief onderhoud aan kleine blusmiddelen en noodverlichting. Het betreft belangrijk werk want door jou worden storingen tijdig gesignaleerd en opgelost waardoor je onze opdrachtgever helpt bij het brandveilig maken van zijn vastgoed. Met jouw technische achtergrond weet je precies wat je moet doen. Je bent dagelijks op pad, soms in de buurt, soms wat verder weg. Onze klanten vind je veel in de zorgsector, maar gemeentes en onderwijsinstellingen behoren ook tot onze klantenkring. Je rapportages verwerk je ter plaatse op de iPad die door ons ter beschikking wordt gesteld.Je bezoekt onze klanten voor het preventief en correctief onderhoud aan kleine blusmiddelen en noodverlichting. Het betreft belangrijk werk want door jou worden storingen tijdig gesignaleerd en opgelost waardoor je onze opdrachtgever helpt bij het brandveilig maken van zijn vastgoed. Met jouw technische achtergrond weet je precies wat je moet doen. Je bent dagelijks op pad, soms in de buurt, soms wat verder weg. Onze klanten vind je veel in de zorgsector, maar gemeentes en onderwijsinstellingen behoren ook tot onze klantenkring. Je rapportages verwerk je ter plaatse op de iPad die door ons ter beschikking wordt gesteld.

Het is een mooie kans voor een ervaren REOB monteur die wil doorgroeien en breder ingezet wil worden. Of voor iemand die dit mooie vak juist wil leren. Je komt te werken in een enthousiast team. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat voor de klant. We bieden je een prima marktconform salaris en volgen de CAO Klein Metaal.

Droomkandidaat

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent communicatief vaardig. Je kan zelfstandig en alleen werken. We gunnen je veel vrijheid in je werkzaamheden, maar de klus moet wel af! Daarom heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Natuurlijk beschik je over een rijbewijs want je krijg een kleine bestelbus tot je beschikking. De werkzaamheden vinden plaats in o.a. Brabant, Limburg en Gelderland (althans voornamelijk) maar je bent woonachtig op goed aanrijdbare afstand van Oss, want dat is je kantoor. Je bent flexibel, want we zijn erg klantgericht en dat vraagt soms om een extra stapje, even iets eerder beginnen of later eindigen.

Werken bij BCO doe je met plezier! We zijn een leuk en enthousiast team die naast hard werken ook houden van Brabantse gezelligheid!

Nieuwsgierig & geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Irene Holleman, Personeelsmanager bij Sansidor
ih@sansidor.nl
06-50401086

BCO Brandpreventie
Mark Ruijs, Directeur
0412-649120